Sort

Viser alle 3 resultater

 • Ullundertøy ullfrottè ESKIMO, SETT

  kr 895,00 Velg alternativ

  Ullfrottè-den beste form for varmeisolasjon. 70% merinoull/30% polyester.

  Longs ullfrottè, Trøye ullfrottè, høy hals m/glidelås.

  Med ESKIMO ullfrottè kompletert med syntetfiberen polyester har du ett slitesterkt,komfortabelt og kløfritt plagg som isolerer og regulerer varmen alt etter aktivitetsnivå. Med merinoullens luftegenskaper,  absorberer ullen opp til 30% fuktighet slik at tøyet ikke føles vått.

  Et perfekt valg for deg som ønsker å teste ut kalde omgivelser og samtidig holde varmen.

  Merinoull i fineste kvalitet vil gi deg en varmere opplevelse og et bedre grunnlag for en konfortabel arbeidsdag eller en vellykket utflukt.

  Vask: Ullfrottèen vaskes med ullprogram på 40% med et mildt vaskemiddel. Strekk tøyet i våt tilstand etter vask. Farget/mørkt tøy vaskes separat. Tørkes i trommel med Total Easy Care program.

 • Feltskjorte Sort, Forsvarets

  kr 395,00 Velg alternativ

  Feltskjorte sort, samme typen som forsvaret bruker i dag.

  Vi har den i størrelse fra XS til XXL.    100% Bomull.

   

   

 • Ullundertøy 100% Merinoull ESKIMO, SETT

  kr 795,00 Velg alternativ

  Ull den beste form for varmeisolasjon.

  Med ESKIMO 100 innerst mot huden har du ett slitesterkt,komfortabelt og kløfritt plagg som isolerer og regulerer varmen alt etter aktivitetsnivå. Med merinoullens luftegenskaper,  absorberer ullen opp til 30% fuktighet slik at tøyet ikke føles vått.

  Et perfekt valg for deg som ønsker å teste ut kalde omgivelser og samtidig holde varmen.

  100% Merinoull i fineste kvalitet vil gi deg en varmere opplevelse og et bedre grunnlag for en konfortabel arbeidsdag eller en vellykket utflukt.

  Vask: Ullundertøyet vaskes med ullprogram på 40% med et mildt vaskemiddel. Strekk tøyet i våt tilstand etter vask. Farget/mørkt tøy vaskes separat. ESKIMO 100 er nuppe og krympefritt. Tørkes i trommel med Total Easy Care program.

Handlekurv
Skroll til toppen