Bytte og retur

Bytte & Retur regler for handel på nett 

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til via e-mail og sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen (Bytte & Retur formular)

Betingelse for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.

Retur må skje med Posten for kundens egen regning og risiko. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut returforklaring dokument og skriv hva du returnerer. Når vi har mottatt returen og godkjent denne, betaler vi tilbake beløpet på din bankkonto innen 10 virkedager. 

Oppgi ditt bank – eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto.
Retursendinger sendt til oss som oppkrav blir ikke hentet ut av oss.

Returadresse:

Olav Teigen Maskinforretning
Verksveien 8
3330 SKOTSELV
Orgnr 974 987 503

Du vil få en returbekreftelse på e-post så fort vi har mottatt din retur.

Ved skade 

Det er viktig at du sjekker emballasjen ved uthenting. Er det skade på emballasje skal de som leverer ut varen / pakken anføre det på forsendelsespapirer. Er det skade på emballasje må du også rapportere skade til oss.

Skade oppdaget etter levering 

Blir skade på varer oppdaget etter du har pakket ut varene må du melde fra til oss om dette. Sendt en e-post (med bilde av skadet vare) så raskt som mulig.

Reklamasjon 

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Meldingen fra kjøper til selger om reklamasjon bør av bevishensyn være skriftlig (e-post eller brev).

Fristen kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må likevel skje senest to år etter at kjøperen overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen fem år.

Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake.

Handlekurv
Skroll til toppen